Europska Komisija još 2018. objavila plan uvođenja vakcinacijskih pasoša

Pokazati ćemo vam dva dokumenta koji dokazuju da je Europska Komisija već 2018, dakle puno prije tzv. COVID pandemije, planirala uvesti posebne pasoše koji će biti vezani za vakcine i koja će služiti prelasku granica. Oba dokumenta još uvijek se nalaze na njihovim službenim web stranicama.

Prvi dokument možete vidjeti na ovom linku:

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/ehealth/docs/ev_201811135_co015_en.pdf

Dugačak je samo 2 stranice i radi se o sažetku održanog sastanka eHealth mreže a datum dokumenta je 13 Novembar 2018. U njemu piše:

„…..the Recommendation envisages the development of a European Vaccine Information Sharing System (EVIS)

The Recommendation also welcomes the Commission’s intention to examine the feasibility of developing a common vaccination card/passport that would be compatible with electronic immunisation information systems and recognised for use across borders. It is worth noting in this respect that the Commission (responsible unit: SANTE C3) is currently preparing a project to examine the feasibility of and options for a common EU citizens´ vaccination card/passport“

Znači govore o kreiranju centralnog Europskog sistema za evidenciju vakcinisanih. Zatim kažu kako Komisija planira ispitati mogućnost uvođenja zajedničke karte/pasoša koja bi bila kompatibilna sa ovim sistemom i koja bi se koristila preko granica. Također kaže da Komisija već priprema projekt kojim bi utvrdili izvodivost zajedničke karte/pasoša vakcinacije za sve građane EU.

Drugi dokument možete vidjeti na ovom linku:

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

Ima 10 stranica a radi se o planu za idućih 5 godina (2018-2022). Već na prvoj stranici nalazi se ono najbitnije (zaokružili smo crvenom bojom):

Znači u idućih 5 godina oni planiraju ispitati mogućnost uvođenja zajedničke vakcinacijskog pasoša za sve građane EU. Na kraju perioda, 2022 godine planiraju ih uvesti. I zamislite baš ovih dana, 6 mjeseci prije tog roka, uvode se COVID-pasoše, kao „jedini način da se vratimo u normalno“. Ovo su apsolutno šokantne informacije. Međutim, na 8. stranici ima nešto još zanimljivije.

Za Mart 2019 godine, planiraju potpisati Okvirni ugovor o zajedničkoj nabavci vakcina za pandemijsku gripu. Zamislite slučajnosti, taman 7-8 mjeseci prije nego se pojavio COVID virus u Wuhanu, Europske zemlje su potpisale ugovor koji Komisiji omogućuje da u ime svih zemalja naručuje vakcinu u slučaju pandemije.

Zapamtite, ovdje govorimo o dokumentima koji su kreirani u 2018 godini, iako je drugi dokument updateovan u trećem kvartalu 2019. Oba su objavljena davno prije pandemije, i dalje se nalaze na službenim stranicama Komisije.

Nema nikakve sumnje, ovo je konačni dokaz, da su COVID-pasoši koje nam danas serviraju kao „jedini način da otvorimo granice“ zapravo dugo pripreman sistem kontrole. Znali su da Europljani nikad ne bi prihvatili tako nešto, i zato im je trebala pandemija. Oni se čak nisu ni potrudili da te dokumente sklone, jer znaju da većina ljudi sluša mainstream medije, a samo manjina istražuje. I sigurni smo da će njihovi slugani, fact-chekeri iz Faktografa i Raskrinkavanja proglasiti ovaj članak lažnom viješću i reći: „Ne, dokumenti Europske Komisije nisu dokaz da je pandemija planirana.“ I vjerojatno ima onih koji će im povjerovat.

A za one koji žele istraživati dalje, možemo preporučiti još jedan dokument, kojeg je izradila Svjetska Zdravstvena Organizacija, početkom 2020 i objavila ga 1. Aprila 2020, dakle ponovno prije nego je COVID pandemija došla u zapadne zemlje. Dokument se zove Vakcinacijska Agenda 2030 i govori kako ulazimo u desetljeće vakcina. U tom dokumentu možete čitati kako su vakcine divna stvar, i kako nas planiraju vakcinisati konstantno, kroz cijeli život, i djecu, i starce, a pogotovo ljude srednjih godina koji se prema njihovom mišljenju, ne cijepe dovoljno. Dokument je na ovome linku, ali budite upozoreni, normalnom čovjeku dođe muka, od čitanja takvih stvari.

https://www.who.int/teams/immunization-vaccines-and-biologicals/strategies/ia2030

Izvor : Logicno.com/ka5an