Problemi za Facebook i u BiH: Brojnim korisnicima ne rade Messenger, Facebook i Instagram

U posljednjih sat vremena brojni korisnici, ponajviše iz Europe, prijavili su probleme s Facebookom, Messengerom i Instagramom.

Ako ste u posljednjih sat vremena primijetili probleme s Facebookovim servisima, nije problem u vašim uređajima ili internetskoj vezi, već je problem na strani Zuckerbergove kompanije.

Kako možemo vidjeti prema podacima Down Detectora, u posljednjih sat vremena korisnici prijavljuju probleme s Facebookom, Instagramom i Messengerom.

Čini se kako je, prema prijavama korisnika, trenutno najlošija situacija s Messengerom i Instagramom. 

Problemi su najviše prijavljeni u europskim zemljama, uključujući i BiH, te možemo potvrditi da i u BiH Instagram ne radi dobro, kao ni Messenger.

Poruke na Messengeru kasne, odnosno ovisno o aplikacijama koje se koriste, čak i ne prolaze. Npr. na aplikaciji za pc računala poruke mogu proći, no ne i na web-aplikaciji i mobilnoj aplikaciji. Što se Facebooka tiče, s njim nismo imali problema, barem ne za sada.

Na Facebookovoj stranici za developere objavljeno je kako već neko vrijeme imaju problema s radom, no još nisu objavili nikakve informacije vezane za situaciju u posljednjih sat vremena.

Ostavite komentar