TikTokom kruži opasan novi izazov ‘skull breaker’ – posljedice mogu biti fatalne!

Ovo je jedan od challengea u kojem je bolje ne sudjelovati, jer dovoljno je malo da sve ode u stranu i završi s ozbiljnim posljedicama. Evo o čemu se tačno radi.

Ponovno se na društvenim mrežama pojavio izazov u koji se upušta hrpa ljudi, jednako mlađih, ali i onih starijih, a koji može imati ozbiljne posljedice. Izgleda zabavno…dok netko ne zadobije ozbiljnije ozljede glave ili leđa, jer s ovim izazovom to je jedna od mogućnosti. ‘Skull breaker challenge’ novi je izazov koji se u tren oka proširio, a krenuo je navodno iz Indije. Za izazov su potrebne tri osobe koje trebaju stati jedna do druge. Najprije dvije osobe koje su s vanjskih strana skoče, a nakon njih osoba koja je u sredini. Kada osoba u sredini skoči, dvije sa strane je trebaju udariti u noge, kako bi osoba pala, najčešće ravno i svom snagom na leđa. Zašto je ovaj izazov toliko zanimljiv ljudima? Ko zna.

Ovaj izazov može imati posljedice ozbiljne po zdravlje, osoba koja se nađe u sredini, pri padu može zadobiti ozbiljne ozljede glave ili leđa. Osim što djeca u školi rade ovaj izazov, posebno je zabrinjavajuće što mu se pridružuju i odrasli ljudi koji bi trebali pružati dobar primjer.

Neki koji sudjeluju u izazovu, na što ih nagovore kolege iz razreda ili prijatelji, ni ne znaju što će se dogoditi kada skoče. Nepripremljeni na to da će ih netko udariti po nogama i da će sletjeti na pod ravno na leđa, oni koji ne znaju što će se dogoditi i u čemu sudjeluju, mogu još više stradati.

Foto: Twitter/ Twitter printscreen