Na otvaranju Svjetskog prvenstva u fudbalu Vil Smit i djevojka iz Prištine

Himnu Svjetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Rusiji interpretiraće glumac Vil Smit, a njemu će se pridružiti Kolumbijac Niki Džem, kao i Albanka Era Istrefi.
era
Prema pisanju Bilborda, pjesma će biti objavljena 25. maja, a producent je Diplo, koji stoji iza nekih od najvećih hitova prethodnih godina poput “Lean On” i “Cold Water”.
Pored uspešne glumačke karijere koju je ostvario, Vil Smit je imao uspjeha i u muzici osamdesetih i devedesetih godina, prvobitno u saradnji sa di-džejem Džezijem Džefom, a zatim je otpočeo i solo karijeru, piše Gardijan.
Niki Džem je jedan od najvećih latinoameričkih zvijezda, a njegov posljednji singl X pregledan je skoro 800 miliona puta na Jutjubu. Njegovi prethodni hitovi imali su više od milijardu pregleda.

Era Istrefi proslavila se pjesmom BonBon, koja je bila svjetski hit. Rođena je na Kosovu i Metohiji. Na našim prostorima zapažena je kada je u centru Prištine u hramu Hrista Spasa snimila kontroverzni spot.
Himna Svjetskog prvenstva obično se izvodi na ceremoniji otvaranja ili zatvaranja takmičenja. Svjetsko prvenstvo prije četiri godine otvorili su Pitbul i Dženifer Lopez, dok je prvenstvo 2010. zatvorila Šakira.
Autor: B92