Nikolas Kejdž potrošio bogatstvo na čudne stvari

Bogatstvo holivudske zvijezde Nikolasa Kejđža svojevremeno je bilo procjenjeno na 150 miliona dolara, a danas je šestostruko manje jer je nemilice kupovao kuće, imanja, automobile i “uvrnute” i prilično skupe stvari kao što je kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

nikolas_kejdz_prtn

Puno novca je potrošio kupujući nekretnine širom sveta, piše Dejli mejl.
Slavni glumac je u jednom trenutku posedovao 15 kuća, između ostalog dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje vredno 25 miliona dolara u Kaliforniji. Između ostalog, Kupio je ostrvo na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu.
Za svoje nekretnine trenutno duguje 6,3 miliona dolara poreza.
Budući da je strastveni kolekcionar automobila svojevremeno je imao čak devet Rols Rojseva i Lamborgini vrijedan 450 hiljada dolara.
Ono što je teško objašnjivo je potreba da kupi neke od “uvrnutih” stvari.
Glumac posjeduje lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrijednu 276 miliona dolara, grobnicu u obliku piramide visoku oko tri metra u kojoj želi da bude sahranjen, i hobotnicu vrijednu 150.000 dolara koja mu navodno pomaže u glumi.
Takođe poseduje zavidnu kolekciju stripova vrijednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermanu koji je platio 150.000 dolara.
Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Semjuela Levina kojeg je i tužio zbog rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.
Levin je jednom prilikom izjavio da Kejdž “nekontrolisano troši” i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.
Autor: FoNet

Ostavite komentar