Šprajc briljirao na RTLu : Nitko u Hrvatskoj najpopularniji političar

Nakon što je redovno mjesečno istraživanje o društvenim i političkim preferencijama pokazalo da je najpopularniji hrvatski političar, prvi put u istoriji – “niko”, odnosno nijedan političar, Zoran Šprajc je u emisiji “RTL Direkt” odlučio da ugosti – nikoga.

najbolji_sagovornik_ever

Gospodine Nitko, dobra vam večer, dobrodošli u ‘RTL Direkt’. Kako se osjećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Nitko osjećate nikako, a zamislite kako se tek sad osjećaju oni koji su dosad mislili da su netko“, rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.
Ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku napraviti ovako dobar politički rezultat, osobito, kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu? Mislite da je tajna vašeg uspjeha što, za razliku od nje, vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa? Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo, a kad govori, kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti?“, upitao je.
Gospodine Nitko, hvala vam lijepa na ovom razgovoru i želim vam puno uspjeha u ničemu!“, zaključio je voditelj.