VIDEO : Slovenci žele da zarade a Melanija se ljuti !

Melanija Tramp ljuta je na Slovence zato što koriste njen lik da bi zaradili. A oni nimalo ne haju za to…

melaniatrump_010616douglasfriedman

Naime, lik prve dame nalazi se na mnogim proizvodima, palačinkama koje se peku sa njenim imenom, med sa njenom fotografijom, čak i veš, a jedna slovenačka kompanija je napravila liniju mineralne vode s imenom američkog predsjednika.

Melanijin rodni grad Sevnica nada se da će uskoro postati “Meka” za turiste i pripremaju sve za taj trenutak. Tokom proteklih praznika, okićena jelka na glavnom trgu ponijela je ime Melanija.

Ipak, korak dalje u svemu napravio je ansambl Slavičeg, šestočlani bend koji je napravio pjesmu o Melaniji, a pojedini stihovi glase: “Melanija je našla tržišnu nišu, preko Trumpa će u Bijelu kuću. Iz Sevnice direktno na vrh svijeta, jer ima nos za pravog muškarca”, pjevaju oni na slovenačkom.

Ova pjesma stigla je do ušiju Melanije koja je još u decembru unajmila advokate iz Slovenije da joj pomognu da spriječi zloupotrebu njenog lika i djela.

Iako je u decembru, kada je u Sloveniji i počela opšta pomama za Melanijom, najavila da neće biti tužbi, s obzriom da ju je ova pjesma dodatno uznemirila, očekuje se da Melanija u narednom periodu bude oštrija. Nju, naime, ne zanima novac već se plaši da će neko da ukalja njen ugled.