Ove web stranice bi vam mogle biti od koristi a sigurno niste znali za njih

Korisnici “Redita” podijelili su neke od sjajnih web sajtova, za koje možda niste čuli, a koji su veoma interesantni i korisni.

internet

Na ovom sajtu možete da pretvorite bilo koji video sa Youtuba i gif. Samo ukucajte ili kopirajte URL adresu u naznačeno polje.
Ovaj sajt je zanimljiv za one koji vole da pišu. Naime, samo kopirate ono što ste napisali u naznačeno polje, a on će vam označiti greške koje ste napravili, što je korisno za one koji znaju engleski. Pored toga, daće vam ocjenu, reći koliko imate razumljivih ili nerazumljivih riječi itd.
Ukoliko želite da naučite nešto novo, ovaj sajt ima listu kurseva koji se pohađaju na univerzitetima širom sveta, pa ih možete pohađati i vi, onlajn.
Na ovom sajtu možete saznati na primjer imena i zanimanja ljudi koji su trenutno u svemiru, kao i koliko dana su već tamo.
Ovaj sajt omogućava vam da napišete i pošaljete poruku nekome, a koja će se nakon toga automatski uništiti pred njihovim očima. “Korisno” je ukoliko želite da pošaljete pasivno agresivni e mail  na primjer šefu.
Na ovom sajtu možete da izaberete neke od 22 jezika, i naučite pisanje, čitanje i osnove gramatike. Zanimljivo je, korisno i lako se uči.
Ukoliko ne znate šta biste mogli da spremite od namirnica koje imate u kući, ovaj sajt će vam pomoći. Samo ukucajte namirnice i sastojke koje imate u kući, i dobiti ćete odgovor.
Ukoliko vam je neprijatno da razgovarate sa raznim operaterima, pogotovo ako morate i da se raspravljate, na ovom sajtu možete naći osobu koja će to uraditi umjesto vas. Naravno, usluga se plaća.
Ako imate problem da otvorite neku stranicu, na ovom sajtu možete da provjerite da li je u pitanju problem kod vas ili je stranica ukinuta.
Ovo je sajt sa igricom, gdje pomjerate kursor kako biste pronašli nevidljivu kravu. Nije korisno, ali je zabavno.

6 0 komentara

  1. Flight Booking 18 Juna, 2019
  2. Geomediindia 16 Juna, 2020
  3. Minervaeduco 17 Juna, 2020
  4. Nakodadcs 31 Oktobra, 2020
  5. SoftwareXprts 3 Maja, 2021

Ostavite komentar