Muškarci vole telefonski seks, naučite kako da ih dovedete do ludila

Muškarci obožavaju kada im šapćuete na uho preko telefona, a ako kažete da na sebi imate samo čipkaste gaćice i seksi brushalter, dovest ćete ga do ludila. Čak 85 posto muškaraca želi vruće razgovore sa svojom djevojkom preko telefona, pokazalo je jedno istraživanje, a telefonski seks savršen je za stidljive.

How-to-Have-Phone-Sex-Like-a-Sexy-Sassy-Minx

Ako vam je u krevetu neugodno da pričati bezoobrazno, preko telefona ćete se ipak lakše opustiti. Možete početi s jednostavnim pitanjem kao što je: “Šta imaš na sebi?”, a ostatak vremena usredotočite se na disanje i razgovor. Nakon što ste se opustili, budite što govorljiviji kako biste mu u detalje opisali što “propušta”.

Vruća šaputanja idealna su prilika da partneru opišete i što biste voljeli u seksu, a kad je razgovor završen, pošaljite mu seksi poruku ili sliku. Ne samo da ćete probuditi strasti i da sasvim sigurno neće ostati duže na poslu (ako baš ne mora) nego ćete razbiti rutinu i vezu učiniti otpornom na prevaru.

suicide_hotline-620x412

Saznajte što zapravo želi da radi u krevetu

Nakon telefonskog seksa, onaj pravi još više ćete iščekivati jer ste čuli što vaš partner potajno želi i voli. Telefonski seks tako postaje “prozor” u um vašeg partnera.

Morate se osjećati vrlo sigurno

Jedna od najvažnijih stvari je da vjerujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona jer dijelite najintimnije maštarije. Ako se osjećate nesigurno, sve može otići u pogrešnom smjeru.

Što detaljniji opis, to bolje – recite sve!

Kad je u pitanju telefonski seks, treba se usredotočiti na detalje kako biste partneru u glavi stvorili što bolju sliku. Recite tačno gdje i kako to želite činiti, što imate na sebi, gdje se nalazite u trenutku kad s njim razgovarate i sl.

Ostavite komentar