Najbolji turistički billboard na svijetu osvanuo u hladnom Helsinkiju

Temperature u glavnom gradu Finske početkom zime mogu da se spuste na nulti ponedjeljak Celzijusove skale, pa ne čudi što većina turista tada odlučuje da posjeti neke toplije destinacije.

1441981216

Međutim, ako ste bili jedna od onih osoba koje su u novembru skupile hrabrost i odlučile da se suoče s neprijatnim vremenskim uslovima, u Helsinkiju vas je dočekao jedan od najboljih turističkih pozdrava na svijetu.

Jedan od korisnika Redita u ponedjeljak je objavio fotografiju bilborda ispred glavnog gradskog aerodroma na kojem piše “Nijedan normalan turista ne bi došao u Helsinki u novembru. Osim tebe, ti si opak. Dobro došao”.

Portparol kampanje Vizit Finland potvrdio je u međuvremenu za Indy100 da je riječ o pravom sloganu koji se pojavio na banerima širom grada. Njega su osmislili posjetioci tehnološke konferencije Slaš, koja je bila održana u Helsinkiju prošle nedjelje.

8QCgF8Ul

“Kada je riječ o vremenskim prilikama, Helsinki u novembru je jedno od najgorih mjesta koje možete da zamislite. Naši zaposleni su oduvijek težili originalnosti i otvorenosti, tako da smo se potrudili da izvučemo najbolje iz tog us***og vremena”, rekla je Marijana Vikula, izvršna direktorica kompanije Slaš.

Ostavite komentar