Hayat TV potpuno besplatno online

Od danas je svim korisnicima iOS i ANDROID uređaja, odnosno za mobitele i tablete, dostupna nova verzija jedne od najpopularnijih aplikacija u BIH – Hayat aplikacije.

Sa preko 100 000 preuzimanja aplikacije sa iOS i Android trgovine, ova aplikacija je jedna od najpopularnijih u našoj zemlji a i van nje.

gledaj_hayat

Sigurni smo da će vam od ovog ažuriranja, aplikacija biti još zanimljivija, jer je putem nje od danas dostupan i servis GLEDAJ HAYAT preko kojeg svi koji ažuriraju aplikaciju, na svom mobitelu i tabeltu, sada mogu UŽIVO gledati svih pet Hayatovih kanala.

Servis GLEDAJ HAYAT od sada je dostupan i putem web portala hayat.ba. Sve što trebate uraditi je, u gornjem lijevom uglu, kliknuti na ikonicu GLEDAJ HAYAT. Da bi gledali bilo koji Hayatov kanal UŽIVO, sve što je potrebno je da pri prvom pokretanju registrujete vaš e-mail i upišete lozinku.

To znači da od sada Hayat možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete i gledati vaše omiljene programe UŽIVO, gdje god da se u svijetu nalazite. Posebno nam je drago istaći, da će vaši mališani s uživanjem, od sada na svom TABLETU, MOBITELU i RAČUNARU, gledati prvi bh. dječiji kanal – HAYATOVCI.

Pored novog servisa predstavljen je i novi dizajn aplikacije u kojem su sada u fokusu vijesti a dio u vezi sa Hayat TV-om uopšte, ima svoju posebnu kategoriju. Klikom na određenu kategoriju otvara vam se padajući meni sa podkategorijama, tako da je sada čitanje vaših omiljenih sadržaja mnogo lakše. Vjerujemo da će vam biti interesantna i hayat nova kategorijaTRENUTNO NAJČITANIJE u kojoj možete vidjeti koje vijesti našim trenutnim posjetiocima, najviše zaokupljaju pažnju, odnosno, šta u tom momentu najviše čitaju.

Također, ako želite pronaći neki tekst koji ste čitali ranije, biće dovoljno da kliknete na ‘search‘ ikonicu (lupa) i upišete traženi pojam.

U verziji aplikacije 2.0.0 dostupna su sljedeća ažuriranja a sve to uz zadržavanje brzine rada aplikacije na koju ste navikli:

 •     GLEDAJ Hayat – svi Hayat kanali uvijek s vama u savršenoj kvaliteti!
 •     Poboljšan prikaz novosti
 •     Poboljšan prikaz kategorija
 •     Pretraživanje novosti
 •     Mnoštvo drugih opcija i poboljšanja

Napominjemo da je novi servis GLEDAJ HAYAT trenutno, potpuno BESPLATAN!

Uživajte 🙂

7 0 komentara

 1. Safete 1 Avgusta, 2019
 2. Safete 1 Avgusta, 2019
 3. SEJAD VEHABOVIC 4 Juna, 2020
 4. SEJAD VEHABOVIC 4 Juna, 2020
 5. SEJAD VEHABOVIC 25 Decembra, 2020
 6. Remzija 6 Januara, 2021
 7. Zeljko 17 Januara, 2021

Ostavite komentar