Vrijeme je za brisanje Pokemon GO igrice

Prvo smo svi željeli da vidimo šta je to Pokemon GO i da budemo dio nečeg novog, ali mjesto na kojem je Pokemon GO sada ne obećava još puno dobrog. Igra najavljuje nove Pokemon likove i nove opcije, što znači još trčanja i otuđenosti.

Nikada nećete pobjediti Pokemon GO. To nije igra koja se prelazi razvojem vještine ili umjećem igranja. Ne, to je igra u kojoj će pobjediti samo oni koji imaju sreće i – puno para! Da biste koristili sve opcije u igri, da biste dobro napredovali, morati ćete da plaćate opcije, koje se kreću od 100, pa do više hiljada dinara.

Priznajte, već ste kupili lopte ili ubrzali protok vremena, zar ne?!

Gubite vrijeme, jer Pokemoni će samo da stižu i stižu, i sve što veći nivo budete dostizali biće vam teže da napustite igranje. Ako odustanete baš sad imati ćete više vremena za druženje, ali pravo druženje, ne za “otpadanje” po Pokemon “teretanama” i vrteći pedale mahnito da stavljate život na kocku. Pokemon GO nije ništa posebno, čak nije ni nov koncept, kopija je Ingress igre i nemojte biti dio nečega za čime bezglavo trči više od 75 miliona ljudi u ovom trenutku.

poke3

Javite se prijatelju kojeg dugo niste čuli. Iskoristite niže temperature i prošetajte parkom s bratom ili sestrom, oslobodite se digitalnih čudovišta. Osećati ćete se ljepše, a i biti ćete bezbjedniji, sigurni smo 😉

Ako tražite dodatne razloge da raskrstite sa Pokemon GO, potražite ih na čuvenom The Next Web portalu 🙂 Da li ćete imati hrabrosti da obrišete igru?

I ako ne – da čujemo zašto!

Ostavite komentar