Viber Update je stigao i odličan je!

Korisnici Windows uređaja, makar što se mobilnog ekosistema tiče, uglavnom su zapostavljeni od strane proizvođača aplikacija i igara. Da li s prvom ili ne – o tome bismo mogli da diskutujemo iz različitih uglova, ali nećemo – ipak, Viber pokazuje poštovanje prema ovoj grupi korisnika i u grupi je vrlo rijetkih aplikacija koje čine tako nešto. Dakle – bravo za Viber, koji se trudi da zadrži svakog korisnika.

release_image_6.1_english_fb

Viber aplikacija za Windows 10 i Windows 10 Mobile izašla je iz “beta” razvoja i sa oznakom 6.1.17137.0 od 21. jula postaje kompletna, uz do sada najveću listu nadogradnji i novih opcija.

Video pozivi

KONAČNO!!! Dragi Windows 10 Mobile korisnici, red je da i vi uživate u Viber video pozivima, koje možete prebacivati sa telefona na PC i obrnuto, ako ste aplikaciju povezali istim brojem telefona i koristite aktuelnu verziju i na računaru i na telefonu.

Pločica je providna

Viber oznaka je ostala ljubičasta, logično, ali je okolina tj. pločica u kojoj se prečica Viber aplikacije nalazi sad providna (transparentna). Viber podrška kaže da je ovo, uz video pozive, bio najčešći zahtjev za promjenu u Viber aplikaciji.

Brzi odgovori

Sad vam je na raspolaganju odgovor na Viber poruku iz padajućeg menija s obavještenjima, bez otvaranja aplikacije. Integracija je čak bolja nego na Androidu .

Podržana Cortana

U regionima kojima je omogućena upotreba Cortana servisa (podesite region, jezik i valutu na SAD, pa će biti dostupna i vama) omogućeno je korištenje, pretraga, pokretanje Viber aplikacije kroz Cortana interakciju.

Lajkovanje poruka

Sad i vi možete “lupiti” lajk na poruke u konverzacijama sa više članova i dodatno izraziti svoju podršku onome što je neko rekao. Probajte, super je opcija 😉

Deljenje kroz Viber

Windows 10 korisnici su dobili pomoćni meni za dijeljenje slika, teksta, linkova i interaktivnih veza direktno kroz Viber aplikaciju. Desni klik, “Share” i izaberite Viber – poslano!

VELIKI smajliji

Umesto sićušnih smajlija i emotikona sad su na raspolaganju OGROMNI smajliji i emotikoni, koji su izuzetno popularni i u Viber aplikaciji.

Uživajte u novoj Viber aplikaciji 🙂

Ostavite komentar