Nova audio kategorija na siteu PornHub

Ove sedmice PornHub napravio je veliki korak – pokrenuo je Described Video kategoriju koja sadrži audio snimke namijenjene osobama sa oštećenim vidom.

Svaka scena je detaljno opisana, od toga šta glumci nose na sebi, kada se svlače, mijenjaju pozu i slično. Kolekcija trenutno ima oko 50 ovakvih video snimaka.

I dok originalni audio ostaje netaknut, ovi video snimci unapređuju scene dodavanjem detaljnog objašnjenja o tome kako modeli izgledaju, šta od garderobe imaju na sebi.

Audio snimci su kreirani kako bi obezbjedili mnogo bolje iskustvo osobama sa oštećenim vidom. Profesionalni naratori i glumci PornHub Aria su „čitali“ scene.

Svaki video ima drugačiju naraciju, koja je skrojena tako da obezbjedi potpuno uživanje u sceni.

Kampanju vodi PornHub Cares, divizija kompanije koja je prethodno bila zadužena za The Christy Mack Collection, koja se bori protiv nasilja u porodici. Također, ova divizija je bila zadužena i za kampanju Save The Boobs koja se bori protiv raka dojke.

Za sada kolekcija ima veliki broj raznih video snimaka, raznih kategorija. Čak je i video snimak Kim Kardašijan tu, piše Daily Mail.

„Nama u PornHub-u je cilj da „uslužimo“ sve naše korisnike,“ rekao je Kori Prajs iz PornHub-a.

„Dodavanjem audio snimaka, obezbjedili smo i sadržaj specijalno kreiran za korisnike sa oštećenim vidom. Pozivamo naše korisnike da posjete site i isprobaju ovaj sadržaj kako bismo dobili povratne infomracije.“

Ostavite komentar