Sav taj Fashion & Beauty na Blogomaniji u Mariboru

Više od 150 predavača će dijeliti znanje iz modnog blogovanja, fotografije, društvenih mreža, video produkcije, analitike, monetizacije, odnosa sa javnošću, medija, a svoje mjesto u publici osiguralo je više od 500 ljudi.

Milan Vučićević, poznatiji kao Nichim Izazvan sa Twitter-a i Hana Hadžiavdagić Tabaković sa Instagrama će, pored glavnog programa, nastupati i na događajima zabavno-rekreativnog karaktera.

Na posebnom panelu najveće zvijezde domaće YouTube scene i govoriće o svojim iskustvima – Ruža Rupić, Jana Dačović, Milica Perić Kovalska, Dušan Srbljak sa PCAXE kanala, Aleksandar Leštarić sa Srpskih tutorijala, Marija Žeželj, kao i Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Blogerke kao što su Brana Antović, Maja Petrović, Anastasija Đurić i Ella Dvornik će, svaka na svoj način, objasniti kako je moguće živjeti od fashion, food ili travel bloga danas na prostorima bivše Jugoslavije.

Veselin Jevrosimović, uspješni biznismen, naučiće vas načinima samomotivacije i vjerovanja u sebe i svoju viziju, a novinari, voditelji i ljudi iz PR-a otkrivaju kako nastaju “zvijezde”.

Marketing stručnjaci Ivan Bildi, Karlo Konig, Mitko Cabevski i Jovana Miljanović predstaviće novitete u načinu digitalnog reklamiranja

O svemu ostalom možete se informisati na sajtu blogomanija.net

Ostavite komentar