Stiže nam #ProljeceUP – kreirajte sadržaj na društvenim mrežama

Ono što trebate uraditi jeste da kreirate #ProljeceUP sadržaje koji će biti nekomercijalni, nebrendirani, nestranački, nemarketinški, nesponzorisani samo twiteraški i za prijateljice i prijatelje iz cijelog regiona

Na sjevernoj polulopti naše planete uskoro stiže i kalendarsko proljeće. Nakon tri mjeseca iscrpljujuće i hladne  zime koja nam je i ove godine donijela dovoljno snijega, leda i vjetra konačno stiže lijepo vrijeme.

Zbog toga smo odlučili proslaviti dolazak proljeća u Bosnu i Hercegovinu jer #pozitivu treba proširiti u svim gradovima Bosne i Hercegovine. Pitate se kako se to može uraditi u ovakvoj situaciji, odgovor je jednostavan, lako i putem društvenih mreža, primarno facebooka i twittera.

Ono što trebate uraditi jeste da kreirate #ProljeceUP sadržaje koji će biti nekomercijalni, nebrendirani, nestranački, nemarketinški, nesponzorisani samo prilagođeni vama i društvenim mrežama a namijenjeni prijateljicama i prijateljima iz cijelog regiona.

Kako proljeće ove godine oficijelno dolazi 20. marta. u 23:45 sati, krajnje je  vrijeme je da u subotu 21. marta, posvetite dan sebi i izađete vani te napravite #ProljeceUP i proslavite prvi dan proljeća u prirodi.

Fotografije #ProljeceUPa možete slati na  https://www.facebook.com/pages/PrPa/383225391859279  ili jednostavno postaviti na vaše Facebook, Twitter, Instagram ili Vine profile društvenih mreža uz hashtag #ProljeceUP

Nemojte zaboraviti da je proljeće upravo sada svuda oko nas, uključite se i ne dozvolite da rađanje novog života pored vas prođe neopaženo.

Napravite svoj #ProljeceUP –  tvitajte,postajte, uživajte u prirodi, slikajte se i šaljite vaše fotografije i nemojte zaboraviti da uskoro pripremamo veliki Tweet Up Sarajevo, poručuju iz pr agencije PR.Pa iz Sarajeva

Ostavite komentar