Graffiti zima: Audiovizualni užitak uz umjetnike iz Ljubljane i Zagreba

Street Arts Festivala Mostar (SAFMO) s gostima iz Hrvatske i Slovenije obilježava kraj 2021. godine organiziranjem događaja “Graffiti zima”, koji će se održati u srijedu, 29. prosinca, u OKC Abrašević s početkom u 20 sati.

Tim povodom dvorište Abraševića bit će pozornica na otvorenom  za mlade zvijezde hrvatske street art scene, priopćio je SAFMO.

Grafiteri Rote i Telk priredit će svojevrsni crtački performans, a pored toga će se odvijati glazbeni program kojeg priprema Dj Woo-D iz Ljubljane uz svoju bogatu kolekciju vinyla.  

Najavljeno je kako će idućih dana doći i grafiter Rex, jedan od članova Zek Crewa koji su glavni akteri ljubljanske supkulture grafita.

– Ovakvim događajima doprinosimo kulturnom sadržaju grada, osnažujemo regionalne konekcije, suradnju s mladim grafiterima i ljudima koji godinama djeluju na alternativnoj sceni – kazali su organizatori događaja.

SAFMO poziva sve zainteresirane na kreativno druženje, promatranje procesa nastajanja grafita i uživanje u funky breakbeat i hip hop zvuku.