E moji Jugosloveni: Paško u novoj reklami za Adidas jede ćevape sa ajvarom i psuje a Amerikanci trljaju ruke

Adidas, jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme, ekskluzivno je proizveo i uskoro će u ograničenom broju distribuirati patike s logom i “potpisom” Jugoplastike, a sada je snimio i reklamu.

Radi se o novim Adidas patikama inspirisanim KK Jugoplastikom koje bude nostalgiju i koje će biti dostupne u samo 150 primjeraka. 

Među onima koji će dobiti ove patike kao poklon kompanije su i legende sporta poput Božidara Maljkovića, a hrvatski “Večernji list” piše da će to biti i Toni Kukoč, Dino Rađa, Pol Pogba, Džejms Harden i mnoge druge poznate sportske ličnosti koje imaju ugovor sa “Adidasom”. 

Ipak, kao glavni model u reklami o patikama posvećenim Jugoplastici nalazi se Paško Tomić. Legendarni košarkaš Jugoplastike i trostruki osvajač nekadašnjeg Kupa šampiona našao se u ulozi glumca u sjajnoj reklami. 

Paško je bio član splitskog kluba koji je “žario i palio” i evropskom košarkom, a iz Adidasa u reklami napominju da to nije “old school”, već “classic”. Ipak, Tomić u reklami pokazuje kako to radi stara garda. Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom i posle toga bez problema trenira. 

Ubacuje koševe sa svih mogućih pozicija i uporno govori “nema problema”, da bi potom jedan šut bio neprecizan. U tom trenutku čuje se sočna psovka “u p**ku materinu!” Pogledajte ovu sjajnu reklamu. 

Autor: 021

Ostavite komentar