Dan zaljubljenih se bliži: Sada možete bubašvabama dati imena po bivšim ljubavima

Dan zaljubljenih za neke je najgori dan u godini, posebno ako su skoro raskinuli vezu.

“Hemsley centar” za konzervaciju nudi priliku da svoju ljutnju prema bivšoj ljubavi povežete sa bubašvabom.

Za 1,5 funti možete jednu bubašvabu nazvati po bivšoj ljubavi ili po bivšoj vašeg bliskog prijatelja, kako biste ga oraspoložili za ovogodišnji Dan zaljubljenih. 

Budući da u centru odlučili da bubašvaba ne može da se usvoji, oni će dopustiti ljudima slomljenog srca da ostave svoju neuspjelu vezu iza sebe uz pomoć programa “Imenuj svoju bubašvabu”. 

Ova akcija je postala viralna prošle godine, kada su ljudi masovno imenovali ove insekte i tako donirali novac za hranu gladnim merkatima i majmunima. Kada se odlučite za ime i potvrdite svoj izbor, dobićete certifikat koji će ovjekovečiti vašeg bivšeg partnera kao insekta.

Sav prikupljeni novac će i ove godine biti uložen u nove projekte u zoološkom vrtu. Osim imenovanja bubašvabe, prilikom potvrde možete dopustiti da se ime vaše bivše ljubavi stavi na “tablicu bubašvaba” koju mogu da vide svi posjetioci centra. Ove godine osim redovnog imenovanja bubašvabe, svi korisnici iz Velike Britanije mogu kupiti poklon kutiju u kojoj će osim certifikata dobiti prirodni sapun, šampon i prirodni spužvu za kupanje, kako bi oprali ostatke bivših ljubavi sa sebe. 

U “Hemsley centru” poručuju korisnicima da ne nude dodatni novac, jer niko iz centra neće snimati niti gaziti imenovane bubašvabe, ostati će živi. 

Svoju bubašvabu možete imenovati OVDE.

Autor: Index.hr

Posted in PR