U ponudi sex roboti koji uzdišu i vrište : Cijena sitnica 3250 €

Seks roboti koji mogu da “dišu” pomoću robotske grudne duplje uskoro bi mogli da postanu realnost

Kompanija Cloud Climax, britanski agent proizvođača AI-AITech, ističe da dolazi do velikih pomaka u razvoju kada je njihov premijum model Ema u pitanju.

Cilj je da se robot osposobi da pomjera ruke i noge, kako bi mogao da hoda. Do tog momenta će, međutim, proći još neko vrijeme. Za sada, u nastojanju da robota učine što sličnijim čovjeku, njegovi konstruktori žele da mu omoguće da “diše” tokom vođenja ljubavi.

“Cloud Climax i AI-AITech rade na pokretima ruku, dok posljednji video kompanije DS Doll Robotics prikazuje pokrete nogu. S vremenom, Ema bi trebalo da može da pokreće ruke i da koristi pametnu ‘grudna duplje’ koja ‘diše’. Konačno, trebalo bi da koristi i noge i da hoda”, kaže Sem Vajt, menadžer Cloud Climax-a, firme koja zastupa i DS Doll Robotics.

Model Ema je ​​prva seks lutka sa mogućnošću korišćenja vještačke inteligencije. U prodaju je puštena ove godine, i to po cijeni od 2.799 funti (oko 3.250 eura).

Proizvođač kupcima obećava “ljudsko iskustvo”, što znači da će robot moći da zapamti osobine korisnika, da vodi razgovor sa njim i da trepće. Kupcima se, također, nudi izbor od više različitih izgleda lica i tijela Eme.

Za samo par godina, roboti bi mogli toliko da napreduju, da je sasvim moguće da će da ćemo teško moći da razlikujemo robota od čovjeka, zaključuje britanski The Sun.

Jedan okmentar

  1. Erma Greiner 1 Maja, 2020

Ostavite komentar