VIDEO: Roditelji tužili 30-ogodišnjeg sina jer neće da se iseli iz njihove kuće

Roditelji 30-godišnjeg muškarca pribjegli su drastičnim mjerama kako bi natjerali svog sina da se napokon iseli iz njihove kuće u američkoj saveznoj državi Njujork. Oni su ga tužili.

mama

Na sudu je rečeno da tuženi Mičel Rotondo ne plaća stanarinu niti pomaže oko kućnih poslova, a odbio je čak i ponudu roditelja da mu finansijski pomognu oko osamostaljenja. Iako su mu uručili već pet upozorenja o iseljenju, Kristina i Mark Rotondo kažu da njihov sin i dalje ne želi da ode iz roditeljskog doma.
S druge strane, Mičel tvrdi da, pravno gledajući, nije primio dovoljno upozorenja o iseljenju koje bi ga zaista primorali da nađe drugi dom.
Neobičnim slučajem porodice Rotondo bavi se Vrhovni sud okruga Onondaga i to nakon što su roditelji više mjeseci neuspešno nagovarali sina da ode.
Advokat roditelja Entoni Adorante kaže da njegovi klijenti više ne znaju šta da urade da bi nagovorili Mičala da se odseli.
“Odlučili smo da moraš odmah da napustiš kuću”, stoji u prvom pismu od 2. februara.
Nakon što je Mičael ignorisao pismo, roditelji su mu poslali službeni dopis o iseljenju koji je sročio njihov advokat.
“Izbacujemo te iz kuće”, stoji u dopisu od 13. februara.
“Pokrenućemo pravni postupak ako se ne iseliš do 15. februara”, dodaje se.
Roditelji su nakon toga ponudili sinu 1.100 dolara kao pomoć u pronalaženju stana kao i nekoliko oštrih komentara na njegovo ponašanje.
“Postoje poslovi čak i za ljude poput tebe bez imalo radnog iskustva. Nađi posao – moraš da radiš“, napisali su mu roditelji.
Ali, 30. marta postalo je jasno da njihov sin nema nikakvu namjeru da ode. U aprilu su roditelji odlučili da se obrate okružnom sudu da tako pokušaju da natjeraju sina da ode, ali tamo su im rekli da ipak moraju da se obrate Vrhovnom sudu s obzirom da se radi o članu porodice, što su oni i učinili. Sin Mičel je tužbu svojih roditelja nazvao odmazdom i zamolio sud da odbaci čitav slučaj.
Novo ročište zakazano je za kraj maja, tek nekoliko sedmica prije Mičelovog 31. rođendana.

Ostavite komentar