Dvadesetogodišnjak osvojio milione na lutriji i otišao u penziju

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke lutrije “Megamilions”, izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolor “u penziji” sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

lutrija_700_pixabay

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredijelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.
Dobitnici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dijela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.
“Namjeravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspjeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim naslijeđe daleko u budućnost”, rekao je Misler, ističući da je oduvijek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.
Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog sretnika pobjeda nije bila šok.
Šejn Misler je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici “Seven-ileven” imao osjećaj da će osvojiti džekpot.
Vidjevši prilikom objavljivanja posljednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podijeli vjesti sa njim.
Autor: Tanjug

Ostavite komentar