Pronaći torrent siteove je lako pitajte nas kako !?

ALI… Izgleda da Google ne želi da odustane od pirata!

Ako ukucate „Best Torrent Sites“ frazu Google će „opušteno“ prikazati popularne torent sajtove i njihove logotipe, navodi The Next Web, kako bi „novajlijama“ među korisnicima pokazao kako izgleda koji sajt. Klikom na svaki dobiće se relevantne vijesti i rezultati pretrage vezane za taj torent sajt, što neće korisnika odvesti direktno na sajt, ali će olakšati „navigaciju“ do istog.

Torrents-Time_main

Iako, kako kaže Torrent Freak, lista izgleda kao da je ručno moderiše ekipa Google radnika, lista je, zapravo, kreirana automatski, u zavisnosti od popularnosti sajta u određenom trenutku.

Google-Torrent-pretraga-2

I za kraj, Google još uvijek u pretragama mješa legalne i nelegalne sadržaje, što ćete shvatiti kad ukucate frazu „Streaming sites“, gdje će biti jedan do drugog NetflixHulu, ali i holivudska noćna mora PopCorn Time i drugi nelegalni striming video servisi.

I JOŠ ovo za kraj – prikazana pretraga na slikama radi samo na Google.com verziji sajta, ne na lokalnim Google sajtovima, gdje spada i Google.ba ili Google na BHS jezicima …

Ostavite komentar