Superseksi kćeri ambiciozne majke žive u Londonu

Majka identičnih bliznakinja koja je svoje kćerke ohrabrivala u nastojanju da postanu glam-modeli (čitaj: da se bave pornografijom), sada je ljubomorna na njihov uspjeh.

indijke

Maruga (55) koja sa svojim kćerkama Tašom i Tanjom (27) živi u Londonu, odlučna je u namjeri da “svoje djevojčice” podrži u korišćenju svih prilika koje ona nije imala kad je bila mlada. To uključuje i poziranje na sajtovima za odrasle. I snimanja za “televiziju za odrasle”…

“Zavidim im što imaju priliku da postanu neko i nešto”, izjavila je ponosna majka za emisiju My Mum's Hotter Than Me koja se emituje na britanskom Kanalu 5. U pitanju je rijaliti forma koja prati porodice u kojima majke tvrde da su zgodnije i atraktivnije od kćerki.

“Voljela bih da sam ja mogla da se bavim glam-modelingom dok sam bila mlađa. Uradila bih to bez razmišljanja”, kaže ona. Ali, ne zaustavlja se na tome, pošto tvrdi na je ona najseksepilnija u porodici, koju opisuje kao “britanske Kardašijanove”, sigurna je da bi imala velikog uspjeha u tome. (Da napomenemo još jednom, riječ je o poslu “modela” na sajtovima za odrasle.)

“Mi smo porodica koja uživa kad je u centru pažnje. I jako smo seksi, superseksi”, kaže Maruga.

Evo videa:

“Kad su mi rekle da žele da se okušaju u glam-modelingu, pomislila sam – što da ne i podržala sam ih. Jako sam ponosna”, kaže ona. “Stvar je samo u ljubavi prema sebi i sopstvenom tijelu. Imamo jedan život, jednu priliku da izgledamo najbolje što možemo. One su predivne, one su bliznakinje, i zašto da se ne razmeću, kad imaju čime”, prenosi pogled na svet ponosne majke “Dejli mejl”.

4

A Tanja i Taša svoju mamu doživljajvaju kao inspiraciju, pa su tako sledile njen svijetli primjer i ugradile silikone u grudi. “Kad sam bila mala, željela sam da imam veće grudi zbog mame” kaže jedna od bliznakinja. Da bi mogle da drže korak sa majčinim dobrim izgledom, djevojke su se podvrgle različitim estetskim intervencijama. Dotjerivale su nos, grudi, a obje idu i na redovne tretmane botoksom.

Ostavite komentar