Odložite telefone, budite s porodicom! #BePresent

Provedite novogodišnje i božićne praznike uz najmilije, bez stalnog tipkanja, kuckanja i korišćenja telefona, tableta i računara.

bepresent

Ove godine radost novogodišnjih praznika može biti još veća, jer Huawei je glavni saveznik u borbi za očuvanje prazničnog duha. Jedan od lidera industrije mobilnih telefona savjetuje da odložimo pametne uređaje tokom novogodišnjih praznika i svoje prisustvo poklonimo porodici i voljenim osobama.

Jedna od najvažnijih informacija vezanih za novogodišnju Huawei kampanju jeste to što ima humanitarni karakter. Naime, svaki komentar sa #BePresent koji ostavite ispod poznatog videa na zvaničnoj Facebook stranici Huawei Mobile do 31. 12. 2016. donosi 1,00 KM Humanitarnoj fondaciji Budi Human koja prikuplja novčana sredstva za bolesnu djecu.

Praznična kampanja kompanije Huawei pod nazivom #BePresent ima za cilj da ukaže na to da većina nas previše vremena provodi na pametnim uređajima i činjenicu da bi tokom prazničnog perioda, na prvom mjestu trebali da budu porodica i prijatelji.

Ova kampanja je privukla veliku pažnju javnosti i aktuelna je na televiziji, Internetu i društvenim mrežama. Dio ove kampanje su ambasadori kompanije Huawei, Robert Levandovski iz Bajern Minhena i češki igrač hokeja Jaromir Jagr.

Ipak, i pored sjajne poruke koju Huawei nesporno šalje, ne bismo trebali da zaboravimo da nam upravo pametni uređaji pomažu da se povežemo sa članovima porodice i prijateljima koji su, sve češće, udaljeni i hiljadama kilometara od nas. Iako je umjerenost korišćenja modernih tehnologija za vreme praznika preporuka za sve, vi ove praznične sezone budite tek umjereno “dostupni” i neumereno humani!

Ostavite komentar