Ka5aN.ba online magazin na Viberu u BiH!

Posjetioci web online magazina www.ka5an.ba ovom novom uslugom dobivaju još jedan kanal putem kog će moći da prate najnovije i najvažnije objave, kao i komentare urednika, novinara i saradnika.

Viber, u BiH jeste Viber ali i Vajber! Tako kaže Tarik Kapetanović, voditelj projekta online magazina www.ka5an.ba koji je i pokrenuo javni Viber chat http://chats.viber.com/ka5an.ba za online magazin sa prostora BiH koji će imati svoj javni chat na Viber platformi.

public

Od danas svaki korisnik Vibera i Vajbera u BiH može pratiti javni chat Ka5aN.ba na svom Viber nalogu, i to jednostavno preko OVOG LINKA.

“Viber se na ovaj potez odlučio kao dio svoje strategije kojom želi da proširi sadržaj namijenjen društvenim platformama. Medijski javni chat u BiH su poželjeli kreirati sa ekipom online magazina Ka5aN.ba.

Ovo će u isto vrijeme omogućiti i posjetiocima online magazina www.ka5an.ba još jedan kanal putem kog će moći da prate najnovije i najvažnije objave, kao i komentare urednika, novinara i saradnika. Da biste pratili Ka5aN.ba javni chat, na svom telefonu ili računaru, sve što treba da uradite jeste da kliknete na link http://chats.viber.com/ka5an.ba i pratite Ka5aN.ba javni chat.

Ostavite komentar