iPhone: Vladimire neka ti je sretan zlatni rođendan

Povodom rođendana ruskog predsjednika Vladimira Putina koji danas puni 64 godine, italijanska juvelirska kuća “Kavijar” pustila je u prodaju jedinstveni telefon iPhone 7 sa Putinovim likom u zlatnom ramu, nacionalnim grbom Rusije i izjavom ruskog predsjednika, ovjekovječenom u zlatu.

137609894457f774e2b5901055300091_wide

Riječ je o izjavi koju je Putin izrekao na Federalnoj skupštini RF – “Mi ćemo odgovoriti na sve izazove! Radimo za dobrobit Rusije!”

Novi model “pametnog telefona“ nosi naziv „Suprimo Putin Damaskus gold“ i simbolično je proizveden u ograničenoj seriji – u 64 primjerka, po jedan za svaku godinu Putinovog života.

Luksuzni telefon je ukrašen kombinacijom zlatnih elemenata i specifičnih motiva karakterističnih za čuvene sablje dimiskije, koje su kovane u sirijskoj prijestolnici Damasku, po kojoj su i dobile ime.

Zajedno sa novim smartfonom, „Kavijar“ je predstavio i simboličan video-spot u kome se navodi da je „sablja dimiskija nepobjedivo oruđe u boju“.

“Glavna bitka Vladimira Putina u 2016. godini je Sirija. Tamo je on pružio otpor svjetskom zlu – terorizmu, uporno se boreći na otvorenom polju. Upravo taj osjećaj nesalomljivog ponosa, odlučnosti i pobjede oličen je u dizajnu Kavijar iPhone 7 Suprimo Putin Damaskus“, navodi italijanska juvelirska kuća.

Ovaj luksuzni smartfon prodaje se po cijeni od 207.000 i 222.000 rubalja (oko 2.950 i 3.165 eura), u zavisnosti od veličine memorije.

Ostavite komentar