Televizija N1 u BiH razumije važnost društvenih mreža

Portal N1info danas se obratio svojim pratiocima. Kako su naglasili iz N1 BiH zbog sve više sadržaja i sve više vjerne publike, N1 uvodi veliku novost na svojim službenim Facebook stranicama.

n1infoo

Kako se navodi u saopćenju N1 BiH od ponedjeljka će umjesto dosadašnje “zajedničke” N1 Facebook stranice imati posebne stranice za sva tri njihova centra – u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu, s tim da fanovi televizije N1 BiH već od danas mogu informacije pratiti klikom na ovaj link.

Tako će fanovi N1 od sada moći lajkati i pratiti stranice N1 Hrvatska, N1 BiH i N1 Srbija.

Cilj televizije N1 je jasan, odvajanje facebook stranica medijima pruža mnogo bolji pregeld situacije na terenu u odvojenim državama te je ujedno u direktnoj vezi sa praćenjem ponašanja fanova. Također  N1 će od sada lakše razdvajati i filtrirati odvojene sadržaje i vijesti iz zemlje, regije i svijeta, novosti iz svijeta tehnologije i nauke te sa svojom publikom ostvariti interaktivniju komunikaciju za koju će sada biti još više dostupnog prostora.

Mislim da će nam ovaj potez biti od velikog značaja u svakodnevnom radu jer ćemo imati bolji kontakt s ljudima koji nas gledaju i čitaju, te moći razmatrati njihove prijedloge i mišljenje“, kazao je Emir Aletić iz sarajevskog centra tokom emisije Novi dan N1.

Ovaj potez televizije N1 je potpuno opravdan i u skladu sa aktulenim trendovima na terenu te pokazuje ozbiljnost ekipe koja radi za tu medijsku kuću u BiH.

 

Ostavite komentar