Prodaje sunetsku kožicu kako bi platio studij kriminalistike u Sarajevu

Bosanac Belmin odlučio je da zaradi za život na malo drugačiji način od većine muškaraca. Ovaj 20-godišnjak iz Bosne i Hercegovine smatra da prodaja dijela kožice koja je preostala nakon suneta preko interneta jeste najbolji i najbrži način da dođe do novca.

1

Belmin već ima plan šta će s parama. Kako piše portal “029”, Belmin želi da studira kriminalistiku u Sarajevu, zbog čega je njegov dio sunetske kožice završio na aukciji i to po trenutnoj cijeni od 40.000 eura.

“Moji roditelji pripadaju onoj starijoj generaciji koja nije sunetila djecu po rođenju, oni su bivšem sistemu ostali vjerni a ja sam imao velikih problema u odnosima sa djevojkama u Sarajevu. Imao sam velike muke i kad bi s djevojkama došao do faze oralnog sexa. Odbijale su me s gađenem iako se zovem Belmin. Pokušavao sam da dokažem da moji roditelji nisu drugačiji i da je to njihov propust zbog kojeg ja trpim. Zbog toga sam odlučio da se osunetim u već poznim momačkim godinama, svi su mi se smijali ali sam ja poželio da sačuvam kožicu koja je preostala od suneta i koju su doktori na moj zahtjev zaledili i pohranili dok se ne pronađe adekvatan kupac, sa bolom kaže Belmin.

Onaj ko se odluči da kupi Belminovu kožicu od suneta može dodati još 10.000m eura kako bi nagovorili i Belminovog druga Sanela da se osuneti koji također prolazi kroz iste probleme i želi da prođe kroz ovo bolno iskustvo.

“Mnogi studenti u Bosni i Hercegovini imaju problema sa finansiranjem pa moraju raditi najteže poslove da otplate svoje dugove. Ja ne želim da napustim Bosnu i Hercegovinu te da plaćam visoku cijenu smještaja i hrane, a u Bosni i Hercegovini sada imamo mnogo državljanki i državljana sa istoka koji žele da učestvuju u ovoj aukciji a imaju i mnogo novca s kojim bi se mogli legitimno takmičiti u ovoj fer aukciji, naravno moja sunetska kožica nije samo raritet nego je i kvalitetan DNK materijal koji bi mogao pomoći mnogima”, ponosno ističe Belmin.

Dodao je da bi nakon ove aukcije konačno mogao biti nezavisan te da bi mogao raditi ono što poželi.

“Vjerujte mi da sam dugo razmišljao o ovom bolnom zahvatu, ali osjećaj prihvatanja lokalnih djevojaka kao i osjećaj koji sam doživio tokom seksualnog odnosa bez kožice koju sam odstranio je zaista savršen. Sad se samo nadam da ću naći iskrenu ljubav i djevojku koja će me voljeti do kraja života ali mi to još nije pošlo za rukom” , rekao je Belmin.

Belmin također tvrdi da nema smisla da više bilo ko čeka da obavi sunet, jer se isplati svaki trenutak bola za sve ljepote koje dolaze nakon toga. Ističe da ne potiče iz bogate porodice ali da je veoma ambiciozan.

Ostavite komentar