Penzioner Ibrahim Kapetanović : Najdraži moj narode

Tokom radovnog obraćanja penzioner Ibrahim Kapetanović danas je posjetio naselje Ciglane gdje je održan predizborni miting Stranke penzionera / umirovljenika BiH.

broi22

Aktivisti i članovi ove stranke te mladi ljudi i zainteresovani stanovnici ovog naselja su popunili salu do posljednjeg mjesta kako bi čuli šta penzioneri / umirovljenici imaju da kažu te kako bi čuli konkretne planove i program rada stranke u narednom periodu.

„Došlo je vrijeme da se penzionerska / umiroviljenička populacija probudi te da shvati kako ih niko drugi neće prestavljati bolje nego sami penzioneri / umirovljenici. Zbog toga barem na loklnim izborima u svim općinama / opštinama mi umirovljenici / penzioneri moramo imati svoje vijećnike, rekao je Kapetanović.

Kapetanović je tokom svog govora uvjeravao kolege penzionere da njihove penzije niko ne smije dirati te da nikako ne smiju nasijedati na predizborne trikove nacionalnih stranaka koje će učiniti sve da pridobiju pažnju te populacije.

„Želim potpuno otvoreno i jasno da kažem da ću dati sve od sebe kako bi Stranka penzionera / umirovljenika jačala kao političko tijelo, zbog toga razgovaram sa umiroviljeničkom / penzionerskom populacijom koju su do sada nebrojeno puta prevarili. Ono što želim jeste da vas nakon izbora mogu pogledati u oči kako bi vam zahvalio na podršci koju ste mi dali ali i da uvedem rutinu redovnih sastanaka tokom kojih ću vam kao budući vijećnik Stranke umirovljenika / penzionera u Općini Cenatar predstaviti sve ono što sam uradio”, rekao je penzioner Ibrahim Kapetanović.

  • Ne znam da li ste vi ovdje Bošnjaci, Srbi ili Hrvati ili neki peti, ali meni ste svi isti najdraži moj narode. Završio je u emotivnom tonu penzioner Ibrahim Kapetanović. On je dodatno naglasio spominjući Bošnjake da ne postoji ta magija koja može uništiti Stranku penzionera / umirovljenika a u isto vrijeme pomoći kandidatima nacionalnih stranaka da uspiju na izborima.

Ostavite komentar