VIDEO : Kad političari padaju koljena ne bole

Čak i političari i druge istaknute ličnosti doživljavaju svakodnevne neprijatne situacije, koje čestobudu snimljene, te preplave društvene mreže.

ivan

Mi smo napravili niz  niz nezaboravnih padova i saplitanja savremenih moćnika. Saplitali su se, trudili se da održe ravnotežu, padali, ali se na kraju ipak sve dobro završilo.

Nedavno se papa Franjo okliznuo i pao naočigled mnogobrojnih vjernika tokom mise u poljskom gradu. Na sreću, uspeo je da ustane i nastavi službu.

Američki predsjednik Barak Obama spotakao se silazeći iz aviona pri povratku sa partije golfa na Floridi.

Bivši američki predsjednik Džerald Ford pao je na stepeništu predsjedničkog aviona držeći pod ruku suprugu Beti Blumer. I kišobran.

Australijski političari su također ponekad u svađi sa silom gravitacije.

Bivša premijerka Australije Džulija Gilard pretrpjela je pad dok je hodala sa indijskim liderima kroz Memorijalni centar posvećen Mahatmi Gandiju u gradu Delhi.

Ipak, nije to jedini snimak „australijskog gafa“. Džon Hauard, koji je bio premijer od 1996. do 2007. godine, posrnuo je i pao na koljena pošavši na intervju u gradu Pertu.

Penzionisani španski kralj Huan Karlos Prvi sapleo i izgubio ravnotežu prilikom prilaska bini tokom otvaranja aerodroma u gradu Malagi.

Turski lider Redžep Tajip Erdogan doživio je neprijatnost kada je pao sa konja tokom ceremonije otvaranja parka u centru Istanbula.

Bivši predsjednik Gruzije, Mihail Sakašvili upao je u ledenu reku prelazeći preko nesigurnog malog drvenog mosta.

Ponekad stvari krenu po zlu. Tokom zvanične ceremonije, tadašnji predsjednik Ukrajine Viktor Janukovič, prišao je vjencu sa bojama ukrajinske zastave kako bi odao poštu, ali je vjenac pod naletom jakog vjetra poletio i udario u glavu bivšeg predsjednika.

 

Ostavite komentar