Od prvog septembra na tržištu novi Samsung Galaxy Tab S3

Kompanija Samsung radi na nasljedniku Samsung Galaxy Tab S2 tableta koji će se, logično, zvati Samsung Galaxy Tab S3.

Tablet će navodno biti predstavljen prvog septembra na Samsung-ovom događaju. Ova informacija nam dolazi od strane ruskog novinara Eldara Murtazina, koji je imao netačnih informacija isto koliko i tačnih po pitanju prethodnih glasina.

S druge strane, SamMobile navodi da će Gear S3 pametni sat biti predstavljen prvog septembra, uz koji bi potencijalno mogao biti i predstavljen i Tab S3. Kako Samsung sprema objavu Note7 fableta 2. avgusta, pretpostavljamo da planira da objavi novi tablet i pametni sat nešto kasnije, kako ne bih zbunio potrošače sa nekoliko novih uređaja odjednom.

Događaj koji bi se održao prvog septembra bi mogao biti sasvim realan, jer je Tab S2 tablet predstavljen u julu prethodne godine, a Gear S2 pametni sat u avgustu, Samsung bi mogao da obuhvati objavu svojih vodećih uređaja u segmentima tableta i pametnih satova u vidu jednog događaja.

Do sada nema nikakvih procurjelih informacija vezanih za Galaxy Tab S3 tablet ili Gear S3 pametni sat, ali ih možemo očekivati odmah nakon predstavljanja Note 7 tableta.