VIDEO: Trendovi YouTube-a u BiH iznenađuju – neupućene !

O YouTube sajtu mislite da znate skoro sve. Na najpopularnijem striming servisu na svijetu možete pronaći sve od igle do lokomotive barem kada je video sadržaj u pitanju. Pretpostavljate, sadržaj za odrasle ovdje nećete moći da pogledate. Ali, to nije ni toliko važno.

maja

Ovaj sajt također nudi i mogućnost zarade. Naravno, da biste uspjeli da da zaradite malo veću sumu novca, zanimljivim sadržajem treba da privučete gledaoce.

Sa druge strane, tu su i muzički izvođači i ostali umjetnice i umjetnici koji imaju svoje zvanične profile na sajtu i čiji video snimci imaju veoma veliki broj pregleda. O ukusima ovog puta nećemo govoriti, već ćemo vam otkriti koji su video snimci na YouTubeu u BiH trenutno najpopularniji.

Ovo možete i sami saznati zahvaljujući opciji Trending koja je dostupna na sajtu. Klikom na taster, YouTube će vam prikazati trenutno najgledanije snimke u zemlji u kojoj se nalazite.

Kod nas trenutno prvo mjesto najpopularnijih video snimaka zauzima muzički spot  „Ljubi, Ljubi“ pjevačice Milice Pavlović. Na drugom mjestu se nalazi također muzički spot, u pitanju je pjesma „Metropola“ pjevačice Rade Manojlović. Treće mesto priplao je ekipi iz benda Lexington sa pjesmom „Nema Šanse“ . Ostatak liste pogledajte na YouTube sajtu

Ostavite komentar