Šta je popularno a šta ne na PornHubu ?

Prosječna odrasla osoba koja koristi internet provede 9 minuta i 20 sekundi na PornHub sajtu, odnosno za to vrijeme pogleda 9 web stranica.

pornhub

Kako bi provjerio šta posjetioci sajta najviše gledaju za ovo kratko vrijeme dok listaju stranice sajta, PornHub je riješio da se pozabavi statistikom i sazna koje kategorije filmova za odrasle su najpopularnije, koje se gledaju duže od ostalih, a koje kraće.

PornHub Insights blog je ranije istraživao koje kategorije su popularne u kojim državama, koliko posjetioci imaju godina, koje uređaje koriste kada posjećuju sajt i šta vole da gledaju žene, a šta muškarci. Pažnja se nije toliko obraćala na to koje kategorije su najpopularnije, i na kojim filmovima se posjetioci najviše zadržavaju.

Kategorija koja se ubedljivo najviše gleda je „Old/Young“. Razlika u godinama aktera ovih filmova je ogromna. Kategorija se gleda u prosjeku dvije minute duže od ostalih kategorija na sajtu, tj. duže od 9 minuta i 20 sekundi. „Mature“ kategorija se u prosjeku gleda duže u odnosu na ostale katogorije za 83 sekunde.

Ove dve kategorije su najpopularnije među PornHub korisnicima koji u prosjeku imaju 45 godina. Ova starosna grupa korisnika čini 25 posto svih posetilaca na sajtu.

Kategorija koja se pak manje gleda od ostalih je „Red Head“, za 163 sekune manje od proseka. Mada, to i nije mnogo manje od kategorija kao što su „Blonde“ i „Brunette“.

Od ostalih kategorija koje se u posljednje vrijeme manje gledaju nego ranije su „Lesbian“ i„Cartoon“, piše PornHub Insights Blog.

Ostavite komentar