Dugo toplo ljeto i nove aplikacije na mobitelu

Najdraže godišnje doba, ljeto, dolazi s brojnim mogućnostima za ostvarivanje avanture života. Da bismo ga iskoristili najbolje što možemo, mogu pripomoći i mobilne aplikacije koje će nas uputiti na najbolje od predstojeće ljetne sezone. Donosimo vam nekoliko zanimljivih i korisnih aplikacija koje ćete, vjerujemo, moći iskoristiti odmah u svrhu što boljeg ljetnog provoda.

Bandsintown

Za sve one kojima ljeto znači odlazak na dobre svirke uživo, ova aplikacija je čudo. Omogućuje vam da posjetite sve koncerte koji se održavaju u vašoj blizini, i to poštujući vaš muzički ukus. Ludilo, zar ne!? Potpuno je besplatna i za iOS i za Android sisteme te je definitivno vrijedi imati ovo ljeto prepuno dobre svirke u regiji.

Field Trip

Slično kao i prošla aplikacija, i ova upućuje na mjesta koja trebate posjetiti ili neke istorijske znamenitosti koje ne biste nikako trebali preskočiti. Kada se nađete na određenoj lokaciji, aplikacija vam omogućuje da saznate neke nepoznate činjenice o muzeju, pozorištima ili trgovima. Ova aplikacija stvorena je za one koji žele znati više, a još je i besplatna.

Back 2 School Countdown
Znate ono kada je vrućina a vi niste sigurni ni koji je dan u sedmici? Ako ste roditelj i djeca su vam kod kuće, onda je ova aplikacija prava stvar kao pomoć za snalaženju u vremenu. Odbrojavajući dane do početka škole bit će vam lakše rasporediti obveze, ljetovanje, odmore i izlete.

Alltrails
Odlazak na more zna biti gnjavaža, a kako mnogi i ne vole izležavanje i prženje na plaži, radije za vrućih ljetnih mjeseci izaberu planinu i njezinu svježinu. Alltrails pruža uvid u više od 50 hiljada staza koje mogu pomoći planinarima, kamperima i biciklistima u ostvarivanju njihove ljetne avanture. Možete dijeliti iskustva s drugim korisnicima i ocjenjivati staze, a aplikacija je besplatna.

Stellar
Ova aplikacija pomoći će vam da složite sve fotografije koje ste snimili na odmoru, i to na vrlo zanimljiv i simpatičan način. Koristeći template-e koji se nalaze u aplikaciji moći ćete svakoj fotografiji dodati personaliziran tekst te ih podijeliti na društvenim mrežama.

 

 

Ostavite komentar