SARAJEVO : Ovim cafeom “upravlja” pas Max koji mnogo više zna o gostima nego vlasnici!

Kada bi vam rekao da se na samo deset minuta lagane šetnje od samog centra Sarajeva nalazi prvi social media cafe (Ka5aN Cafe) možda bi nam i rekli da ste to negdje čuli, međutim kada bi vam rekao da baš na tom mjestu osim u čarobnim brzinama interneta i dobroj kafi možete uživati i sa svojim ljubimcem onda to vjerovatno već zvuči pomalo naučnofantastično  za Sarajevo.

Međutim oni koji znaju za Ka5aN Cafe znaju i za Maxa po kojem je ovaj cafe unikatan i jednistven!

Vlasnici su Ka5aN Cafe otvorili radi druženja sa prijateljima, radi dobre i zdrave komunikacije koja je i primarni posao vlasnika te duha Sarajeva koji dominira ovim malim prostorom a čini se sve više nestaje u ostatku grada.

Ime Ka5aN Cafe nastalo je od prve komunikacijske blog platforme www.ka5an.ba dok je Max došao sasvim slučajno bukvalno s ulice na koju ga je neki prijašnji i neodgovorni  vlasnik sa samo dva mjeseca njegovog mladog života izbacio.

Danas Max u Ka5aN Cafeu mnogo bolje poznaje goste od samog vlasnika, lako prepozna ljude sa dobrim namjerama i one druge te je posebno umiljat sa vlasnicima drugih pasa koji mu često donesu keks ili omiljenu konzervu.

Ukoliko se odlučite posjetiti Ka5aN Cafe Max koji je inače po svojim karakteristikama mješanac koker španijela i zlatnog retrivera će vas dočekati sa svojim unikatnim osmjehom a vašim ljubimcima će radosno pokazati park ispred Ka5aN Cafea kojeg smatra svojim.

Za one koji još nisu odlučili gdje idu nakon posla evo jedne preporuke. Ka5aN Cafe, Husrefa Redžića 3 Ciglane je siguran put ka dobroj kafi, još boljoj komunikaciji i nasmijanom Maxu !

Ostavite komentar