Netflix konačno dostupan i u Bosni i Hercegovini!

Na sajmu potrošačke elektronike ekskluzivno je objavljeno kako Netflix dolazi u novih 130 zemalja širom svijeta. I ne samo to – u te zemlje je uključena i zamislite i Bosna i Hercegovina ! Međutim to nije jedino iznenađenje! Usluga je postala dostupna ali i besplatna u prvom mjesecu korištenja.

Novi sretni i radosni korisnici iz Bosne i Hercegovine će noći uz radijatore provesti gledajući njima srcu drage serije i filmove i to na svim raspoloživim gadgetima. Netflix  je postao dostupan i u zemljama regiona ali je i dalje nedostupan u Kini, Krimu, Sjevernoj Koreji te Siriji.

Za one koji još nisu upoznati o čemu govorimo, Netflix je kreiran davne 2007. godine, a u nekoliko godina je drastično promijenio tradicionalni način gledanja televizije. Netflix se koristiti na raznim uređajima povezanim na internet, bilo da su to laptopi, tableti, mobiteli,  televizori, … što je još bolje kvalitet streaminga automatski se prilagođava dostupnoj brzini interneta.

Ima nešto i bez love …

Kako je i najavljeno prvih mjesec dana Netflix usluge ostaju potpuno besplatne, a nakon probnog perioda korisnici mogu birati između tri paketa od kojih najpovoljniji košta 7,99 eura mjesečno.

Zbog toga uživajte i zaboravite tmurnu svakodnevicu 🙂

Ostavite komentar