Političarke i političari u BiH testirali aplikaciju online aplikaciju www.how-old.net

Političarke i političari u Bosni i Hercegovini uspješno su testirali novu Microsoftovu aplikaciju www.how-old.net kako bi saznali koliko zaista godina imaju te kako ih svekolika Internet publika i Internet pretraživači vide. Političari u BiH inače rade iznimno težak i odgovoran posao, koji je u skladu s odgovornošću srazmjerno i plaćen.

Kako govore statistike, veliki je broj korisnika usluga hirurga plastičara u Bosni i Hercegovini. Pacijenti u Bosni i Hercegovini među kojima je i nemali broj političarki i političara koriste usluge profesionalnog osoblja tim više što su takve usluge u BiH za 30 % niže nego u EU.

Plastične operacije u BiH preferiraju mnogo više muškarci koji koriste operacije smanjivanja i podizanja grudi, liposukcije, zatezanja trbušnih mišića te bora i očnih kapaka.

Operacija povećanja grudi kod muškaraca u BiH po cjenovniku košta do 5000,00 KM što je srazmjerno visini plate u državnom parlamentu, dok estetska operacija nosa košta oko 3000,00 KM srazmjerno primanjima u kantonalnim skupštinama.

Niska je cijena otklanjanja bora koja košta samo 2500,00 KM što političarke i političari sebi mogu priuštiti od komisijskih naknada.

Hirurzi plastičari u Bosni i Hercegovini ne prakticiraju operacije promjene spola, iako se ti zahvati mogu izvesti u susjednim državama Srbiji i Hrvatskoj. Međutim, cijena takve operacije iznosi oko 14,000 KM na što bi političarke i političari morali izdvojiti čak dvije mjesečne plate te takve operacije nisu ekonomski isplative.

Oni koji su testirali aplikaciju www.how.old.net sada mogu tačno komparirati broj godina u odnosu na realno stanje po evidenciji u rodnom listu te se ponašati u skladu s tim brojem.

Nekima od njih, ako je vjerovati aplikaciji politika kao zanat iznimno godi te izgledaju drastično mlađe dok za druge politika jeste ozbiljan posao koji iako donosi značajnu novčanu dobit trajno iscrpljuje i tijelo i duh.

Na kraju, fotografije političarki i političara iz BiH možete pogledati te sami prosuditi koliko je politika ozbiljan posao i jeste li spremni za istu te koliko je pametno da već na narednim izborima i sami pristupite odabranoj skupini čija lica možete vidjeti svakoga dana, naravno ako vam gospoda sa fotografija i njihova odabrana ekipa koja još uvijek nije testirala aplikaciju to dozvoli.

U svakom slučaju sretno, mudro i hrabro jer jedino tako možemo pogledati vremenu koje neumitno i bez pitanja prolazi.

Ostavite komentar