Deset razloga zašto koristimo Trello

Trello je odličan organizacijski alat koji koristimo tek odnedavno, a pokazao se kao vrlo koristan dodatak našem svakodnevnom poslovanju uz pomoć kojega lako možemo pratiti najnovije zadatke (taskove), tko je za njih zadužen, u kojoj su fazi te u kojem roku ih moraju izvršiti.

Možda vam na prvu ovo zvuči komplicirano, ali kada ga isprobate, vidjet ćete da je stvarno jednostavno navigirati kroz zadatke, dodjeljivati ih i pratiti što vaš tim radi. A da bi ga još bolje razumjeli, donosimo vam deset razloga zašto koristimo Trello.

1. Dodjeljivanje zadataka
Nikad lakše! Nakon što napravite novi zadatak u sučelju, klikom na assign odaberite osobu koju će taj zadatak dopasti. Zgodna mogućnost je i mali avatar osobe kojoj je zadatak dodijeljen, a koji je uvijek vidljiv u sistemu.

2. Obavijesti
Vrlo lako pratite sve izmjene koje se događaju na vašim zadacima koje ste dodijelili kolegama. Bilo koja izmjena bit će prikazana kao nova obavijest u vašem sistemu. Naravno, dolazi i u obliku obavijesti u vaš inbox.

3. Mobilna verzija
Uz odlično napravljene iOS i Android aplikacije, nikada nećete propustiti neku obavijest vezanu za Trello i uvijek ćete biti u toku sa svim što se zbiva u vašem poslovanju!

4. Sve na jednome mjestu
Trello omogućuje kreiranje više ploča (boardova) putem kojih ćete lako rasporediti svoje projekte. Primjerice, možete koristiti jednu ploču za naš web, drugu za ideje, treću za društvene mreže… A sve je dostupno na jednome mjestu – u jednome sistemu!

5. Besplatan je!
Trello je potpuno besplatan! A kako piše na službenoj stranici – i ostat će besplatan. Tim razvojnih programera koji stoji iza ovoga alata navodi da će možda u budućnosti dodati nove mogućnosti koje će naplaćivati, no bitno je da ono što je trenutno besplatno – ostaje zauvijek besplatno!

6. Drag & Drop
Zakon nam je bilo koji sistem koje radi na principu draganja i dropanja. Kreirali ste to do-listu na koju želite vratiti zadatak koji je već obavljen i stoji pod ”završeno”? Samo ga odvucite na listu.

7. Korisne kratice
Obožavamo koristiti kratice na tastaturi, a Trello je idealan za to! Navigiranje kroz ploče, otvaranje zadataka, arhiviranje, dodjeljivanje datuma… sve je moguće učiniti s pomoću nekoliko vrlo laganih kratica.

8. Oznake
Svakom zadatku dodajte zasebnu, lako uočljivu oznaku (label) u boji koju dodatno možete urediti i dodati joj naslov.

9. Naljepnice
Odlična i zabavna mogućnost su naljepnice koje možete lijepiti po vašim zadacima. Dodajte i vizualno odobrenje nekog dobro odrađenog zadatka cool naljepnicom u obliku potvrdne kvačice ili lajka.

10. Kalendar
I naravno – vrlo pregledan kalendar koji automatski sortira vaše zadatke koji imaju zadan vremenski rok. Budite u toku sa zadacima i rokovima!

Jeste li već isprobali Trello? Isprobajte ga i javite nam što mislite! 🙂

Izvor : www.jasnoiglasno.com

Ostavite komentar