VIDEO: Take me to Brasil by Nives Celzijus

Morate priznati prvo sebi pa onda cijelom svijetu da ste s posebnom guštom kliknuli na novi video link Nives Celzijus koji se prije neki dan prvi put pojavio na Youtubeu. Muška populacija je mahom s tegobom uzdisala kada se ukazalo bujno poprsje već u prvom kadru. Žene su rondale po običaju i pronalazile milion i jednu manu na tijelu mlađahne Nivesice ali jedno je sigurno Nives Celizijus dobro zna šta radi!

Zna Nives da je nama Balkancima ali i cijelom svijetu iznimno bitno ono što vidimo i čujemo u prvih deset sekundi. Pa je sam intro videa bio do perfekcije posložen. Zna Nives i da je Brazil u glavama mnogih stanovnika naših malenih država iz regije a svjesna je da traje Svjetsko fudbalsko prvenstvo.

I naravno, prve sekunde videa su itekako zadržale našu pažnju, njen izgled, image klasične sponzoruše i brazilske boje u kombinaciji s naslovom pjesme i stihovima već daju prvi dobitnički dojam.

Bez obzira koliko žene mana pronalizile, usne i grudi Nives Celzijus niti jedan muškarac neće zanemariti. Naravno da je Nives s tim u vezi istakla svoje adute dok su zanemarive pjevačke sposobnosti ostale u drugom planu ali vješto skrivene efektima i koloritom koji se u momentima nalazio oko i u gaćicama same Nives Celzijus.

Jasno je da je Nives naučila posao i da je istakla svoje osnovne prednosti kojih nam uvijek tako nedostaje ali se barem prve tri pamte a složiti ćete mi muškarci smo sigurno zapamtili grudi.

Naravno video je nosio i poruku, pa je i taj efekt poziva na djelovanje zadovoljen postavljanjem IBAN broja u samom videu. Međutim postoji nešto važnije, Nivesica ne samo da je istakla IBAN na koji su zasigurno i stigle neke uplate nego je sve uspješno povezala sa društvenim mrežama sa posebnim fokusom na Instagram profil na kojem je do sada 9302 followera.

Do sada nam je bilo jasno da je Nives majstor za video clipove ali sve pokazuje i da je odličan social media manager. Svjesna je Nives da će dobiti milion negativnih komentara, ali je jasno i da zna da se negativa širi puno brže te da je negativna reputacija nekada iznimno dobra.

Ono što je dobro jeste da Nives očito nema straha od negative i da negativne komentare koristi samo kako bi privukla što više pažnje. Jasno je da će se nakon ovoga videa još bolje prodavati njene knjige i kolumne te da će sponzora biti na pretek a gostovanja ko zna koliko.

Nivesica  nam je jasno stavila do znanja da je dosljedna sama sebi, ma koliko mi govorili loše o njoj. Ona je hrabra i pokazuje ono što jeste i ne pretvara se! Da nije takva, javnost bi je odavno odbacila i destruirala na društvenim mrežama.

Nivesica se  ne stidi, hrabro pokazuje tijelo i u gaćice trpa crvene karton, banane i mobilne telefone ne baš malenih dimenzija.

Voljeli mi Nivesicu ili ne njen novi spot „Take me to Brasil“ za sada ima 349,022 pregleda što nikako nije loše za jednu „glupavu starletu“ kako je opisuje naša stroga javnost.

O ukusima se ne raspravlja ali je važno da se o Nives priča jasno i glasno pa makar to bilo i negativno. Jasno je da je ona upravo to željela te da neće ostati kratkih rukava.

A vi kako ste?!