Tvitomanija : TweetUP u Sarajevu 7.04.2013.

Dragi tviteraši i svi ostali zaljubljenici u socijalne medije, obavještavamo vas da će 7.4.2013. godine (nedjelja) u 17h održati oficijelni Tvitomanija TweetUP u Sarajevu u prostorijama Ka5an Cafe-a. Vaš domaćin ovog TweetUP-a će biti Avalon, a TweetUP-u će prisustvovati organizatori Tvitomanije kao i ministar obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo Damir Marjanović (@damirmarjanovic).

Tvitomanija je najveća regionalna konferencija o socijalnim medijima koja će se održati od 8.5. do 12.5.2013. godine u Novom Vinodolskom. Očekuje se više od 1000 gostiju i oko 400 učesnika, što predstavlja enorman broj posjetilaca jedne konferencije na balkanskim prostorima. Pored stručnih predavanja, atmosfera je idealna za druženje i upoznavanje, a pošto su tviteraši na našim prostorima u većini slučajeva opinion makeri u društvu, takva poznanstva su više nego korisna. Na Tvitomaniju su svoj dolazak najavili i mnogi slavni tviteraši, kao što je Nina Badrić i drugi.

Kad i gdje ?

Nedjelja, 7.4.2013. godine s početkom u 17h
Ka5an Cafe (nedaleko od BBI centra)

Parking ?

Naš prijatelj i vlasnik Ka5an Cafe-a Tarik Kapetanović (@ka5an) predlaže da se parkirate odmah ispred Cafe-a ili na parkingu kod Ciglana i samo se spustite niz ulicu. Za one koji se plaše za svoje ljubimce, optimalan je parking u BBI centru.

Odlazak do Ka5aN Cafea ?

Za sve one koji dolaze iz drugih gradova i država, a pogotovo za naše goste, dogovoren je polazak ispred platoa BBI-a u 16:40 pa ćemo zajedno prošetati do Ka5an Cafe-a. Do BBI garaže možete najlakše doći prema donjoj mapi, a s autoputa izađite na izlazu “Vogošća”, a ne “Stup”.

Program :

TweetUP je jedan od najspontanijih događaja kojima možete prisustvovati. Glavni cilj je upoznavanje novih ljudi, oživljavanje avatara i odlično druženje u lijepom ambijentu. Jedino što bi se trebalo ispoštovati jeste dolazak u 17h, a druženje se može nastaviti dok ne nestane energije. Također ne postoji dress code, osim da dođete raspoloženi, neovisno o tome kakvo će vrijeme taj dan biti.

Prijave :

Nije potrebno prijaviti se, a svoj dolazak možete najaviti na Tweetvite ili nekim tvitom s hastagom #tvitomanijaSA te budite na vrijeme tu, jer svaki ugostiteljski objekat može primiti ograničen broj gostiju, a kapacitet Ka5an Cafe iznosi oko 50 osoba.

Više o Tvitomaniji ?

Jedan okmentar

  1. african safari sounds 25 Novembra, 2015

Ostavite komentar