TV Bingo Show – apsolutna zabava

Piše : @ka5an

Ne pripadam onima koji vjeruju da od kocke mogu nešto zaraditi, nisam ni od onih koji prate i igraju kojekakve igre na sreću, ali poznajem mnogo ljudi koji se nadaju da mogu nekad nešto osvojiti. U toj grupi su moje komšije, prijatelji penzioneri i radnici neki studenti i pokoji drag prijatelj koji eto onako kupi srećku kako bi se nadao.

 

S tim u vezi je zanimljiva kampanja nama drage kompanije Lutrije BiH koja godinama komunicira priču u kojoj se pojavljuje djetelina sa četiri lista i slogan „Lutrija BiH“ ima srce.

Zbog toga me tokom jutrošnjeg pregledavanja društvenih accounta iznenadilo pojavljivanje youtube videa kojeg je uploadovao user : Skopstanak (Sportski klub opstanak) u čijoj arhivi se nalaze tri videa snimljena ručnom kamerom sa tv prijemnika. Video je postavljen na Youtube 2.06.2012 a njegovu provjerljivost i dostupnost mogu potvrditi svi koji su isti do sada pregledali.

Video:


Autor videa tvrdi da se broj 3 pojavljuje u bubnju i nakon što je već prethodno izvučen. O čemu se zaista radi vjerovatno će nam u narednom periodu pojasniti stručni PR tim Lutrije BiH koja sudeći po ovom videu zaista ima dio svog srca rezervisanog samo za posebne.

Jedan okmentar

Ostavite komentar