TV Bingo Show – apsolutna zabava

Piše : @ka5an

Ne pripadam onima koji vjeruju da od kocke mogu nešto zaraditi, nisam ni od onih koji prate i igraju kojekakve igre na sreću, ali poznajem mnogo ljudi koji se nadaju da mogu nekad nešto osvojiti. U toj grupi su moje komšije, prijatelji penzioneri i radnici neki studenti i pokoji drag prijatelj koji eto onako kupi srećku kako bi se nadao.

 

S tim u vezi je zanimljiva kampanja nama drage kompanije Lutrije BiH koja godinama komunicira priču u kojoj se pojavljuje djetelina sa četiri lista i slogan „Lutrija BiH“ ima srce.

Zbog toga me tokom jutrošnjeg pregledavanja društvenih accounta iznenadilo pojavljivanje youtube videa kojeg je uploadovao user : Skopstanak (Sportski klub opstanak) u čijoj arhivi se nalaze tri videa snimljena ručnom kamerom sa tv prijemnika. Video je postavljen na Youtube 2.06.2012 a njegovu provjerljivost i dostupnost mogu potvrditi svi koji su isti do sada pregledali.

Video:


Autor videa tvrdi da se broj 3 pojavljuje u bubnju i nakon što je već prethodno izvučen. O čemu se zaista radi vjerovatno će nam u narednom periodu pojasniti stručni PR tim Lutrije BiH koja sudeći po ovom videu zaista ima dio svog srca rezervisanog samo za posebne.

Jedan okmentar

  1. restoranas klaipedoje 30 Oktobra, 2014

Ostavite komentar