Info : vezano za događaj PR Arena 2011 Sarajevo

Početkom ovog mjeseca sasvim neočekivano na moj mail stigao je poziv kolega iz Apriori komunikacija koji su ove godine za studente komunikacija i Pr-a iz regiona organizovali jednodnevni edukacijski seminar PR Arena koji se održao 21.04.2011 u Sarajevu u prostorijama hotela Hollywood. Tema seminara bila je interesantna i drugačija. Online PR – a kako sam kao bloger i komunikolog istraživao spomenuto područje odlučio sam se sastaviti prezentaciju koja je govorila o tome zašto komuniciramo online.

Kako je to bila moja prva prezentacija tog tipa odlučio sam se dati puno informacija, pojasniti osnovne alate PRa i usporediti ih sa onim tradicionalnim te pojasniti koliko online PR može pojednostaviti stvari i ubrzati cijeli proces. Predavanje je bilo uspješno a kolege iz agencije Apriori komunikacije su bile zadovoljne, kao i studenti kod kojih sam naišao na pozitivan odziv ali i značajan dio pažnje dok je predavanje trajalo.

Naravno, zahvalu dugujem i timu Apriori komunikacija u BiH koji su prepoznali moj rad i konstantno sticanje znanja, te mi podarili važnu ulogu predavača. Nadam se da ćemo se opet uskoro družiti. Posebno dragu fotku sa predavanja možete vidjeti ovdje :

Prezentaciju koju sam podijelio sa studentima i organizatorima možete pregledati i preuzeti :

Pr Arena 2011

Za sve dodatne informacije me možete kontaktirati kako bi nastavili komunikaciju započetu na predavanjima..

 

Ostavite komentar