Aprilski sastanak 1SUG SharePoint User Grupe

Obavještavamo vas da će se aprilski sastanak 1SUG SharePoint User grupe održati u četvrtak 26.4.2012. u prostorijama Kapetan kafea na Ciglanama u Sarajevuhttp://www.ka5an.ba/ka5an-cafe/ , uz organizovano praćenje sastanka iz Banja Luke

Posebna nam je čast što možemo ugostiti Zlatana Džinića, MVP-a za SharePoint Server, inače rođenog Sarajliju, te kolege iz Sarajeva pozivam da nam se pridruže u što većem broju.

Ukoliko ste u Sarajevu, pridružite nam se u prostorijama kapetan kafea i saznajte više o SharePointu direktno iz prve ruke jer nam se ukazala jedinstvena prilika da ugostimo jednog od vrhunskih stručnjaka za SharePoint koji je ujedno sa naših prostora.

 

Na ovom sastanku imamo dvije zanimljive teme, a to su:

  1. Korištenje browsera za prilagođavanje SharePoint Team Site-a

Trajanje: 15’ – 20’

Nivo: 200

Oblast: Sites (sajtovi)

Publika: Napredni korisnici SharePoint-a

Predavač: Dragan Panjkov

Kratak opis: SharePoint Team Site je osnovni šablon za kreiranje sajtova na SharePoint platformi. U ovom kratkom ali sadržajnom predavanju naučićete osnovne tehnike pomoć kojih, korištenjem browsera, možete prilagoditi Team Site.

  1. SharePoint 2010 i PowerView

Trajanje: 45’ – 60’

Nivo: 200

Oblast: Insights (poslovna inteligencija)

Publika: Napredni korisnici SharePoint-a

Predavač: Zlatan Džinić

Kratak opis: PowerView je alat za vizuelizaciju, istraživanje i prikazivanje podataka. Na ovom predavanju naučićete kako novim, atraktivnim vizualizacijama mozete da obogatite vaša SharePoint BI rješenja.

Ukoliko niste u Sarajevu ili Banja Luci, pozivamo vas da nam se priduružite putem online meetinga na adresi https://meet.plan-b-gmbh.com/dragan.panjkov/VRS251PN.

Sastanak počinje u 18 sati. Molim vas da svoje prisustvo potvrdite slanjem e-maila na adresu panjkov@hotmail.com, jer je broj mjesta ogranicen.

 

Informacije:

Sarajevo: Dragan Panjkov panjkov@hotmail.com

Banja Luka: Nikolu Čupić nikola.cupic@live.com, Nenad Banovićnenad.banovic@gmail.com

www.1sug.com

Ostavite komentar