Digitalizujte se za Novu

Šta se može desiti kada neke od najboljih BiH dizajnera i fotografa uhvati novogodišnje raspoloženje? Tada svi posjetioci prvog social networking cafea (Ka5aN Cafea) u Sarajevu dobiju digitalne kapice na poklon. Kako Jasmin i Mirza istiću, dosta im je novogodišnjih Facebook i Twitter avatara na kojim se smješe korisnici koji su dobili kapice upitne kvalitete kroz razne besplatne servise – ove nove godine ćete nositi dizajnersku kapicu koju je samo za Vas u Ka5aN Cafeu fotografirao Mirza Hasanefendić a postavio Jasmin Memišević

Jasmin Memišević, inače freelance dizajner koji je i redovni posjetilac Ka5an Cafea će samo za posjetioce cafea na svaki avatar besplatno postaviti novogodišnju kapicu. Kapa naravno izgleda sasvim realno a zahvaljujući Jasminovim vještinama u Photoshopu svaka montaža postaje umjetnički rad.

Jasminu će u cijelom procesu digitalizacije pomagati i renomirani fotograf Mirza Hasanefendić koji će svojim profesionalnim aparatom slikati posjetioce Ka5aN Cafea te upriličiti photo shooting nakon kojeg će twitter ili facebook profil izgledati savršeno. Svi posjetioci Ka5aN Cafea će tako spremni i sretni dočetaki novu 2012. godinu na njima omiljenoj društvenoj mreži.

Ukoliko i Vi zaista želite postaviti kapicu na svoj avatar nešto prije nove godine i tako ukrasiti svoj Facebook ili Twitter nalog mi imamo rješenje. Dođite u Ka5an Cafe 29.12.2011 u 18.00h  i ubrzo ćete postati vlasnik fotografije sa kapicom koju možete postaviti kao sliku profila.

Druženje će svojim prisustvom oplemeniti i članovi udruženja „Srce za djecu koja boluju od raka u F BiH. Posjetioci ovog skupa će istog dana moći kupiti novogodišnje čestitke koje su dizajnirala djeca oboljela od raka u F BiH. Sva prikupljena sredstva će biti donirana u humanitarne svrhe članovima udruženja dok će posjetioci čestitke plaćati po ličnom nahođenju.

 

Tim Ka5aN Cafea će se pobrinuti da atmosfera bude fantastična a pića ugodna kako bi se upotpunila zimska idila. Količina avatara nije ograničena ali kako cijenimo Jasminovo i Mirzino slobodno vrijeme i dobru volju, na raspolaganju imate četiri sata dizajnerovog i fotografskog dragocjenog vremena. Naravno, kao znak zahvalnosti, uređenu fotografiju postavite kao sliku profila ili avatar i čuvajte je u svojoj foto galeriji.  Jasmina i Mirzu jednostavno možete pronaći  na facebooku ili početi pratiti na Twitteru : @me_jasmin i @hasanefendic

 

Ostavite komentar