Hajde da to uradimo zajedno..

Seks u glasačkoj kabini tema je video spota kojim Putinova Jedinstvena Rusija privlači glasače. Ova reklama je dio kampanje koja ohrabruje Ruse da izađu na parlamentarne izbore zakazane za 4. decembar.

Privlačenje birača na sve načine

Mlada, atraktivna djevojka ulazi u prostoriju označenu kao glasačko mjesto. Dok ona dobija glasački listić, prilazi joj mladić koji joj jasno stavlja do znanja da mu se sviđa

Djevojka potom ulazi u glasačku kabinu, ali je brzo otvori i uvuče mladića u kabinu. Iduća scena je padanje odjeće i slogan “Hajde da to uradimo zajedno”.

Trenutak kasnije oboje izlaze zadovoljni i nasmejani, dok devojka popravlja kosu, hodaju do glasačke kutije i ostavljaju svoje glasačke listiće. U pozadini reklame je tehno muzika.

Međutim, kao i u većini država, glasanje je i u Rusiji individualno, ali iz stranke tvrde da su ovom reklamom htjeli da privuku što više ljudi. Član opozicione partije, Genadi Gudkov tvrdi da ova reklama narušava ustav.

Putin je kampanju takođe započeo na netradicionalan način – on je na harliju u Novorosijsku u društvu motociklista i ratnih veterana prisustvovao obeležavanju godišnjice oslobođenja ovog grada od okupacije u Drugom svetskom ratu.

Izvor : http://www.vesti-online.com

Ostavite komentar