Ka5aN Cafe ponosni domaćin prvog Blog Cafe druženja u BiH

Prema uzoru na Blog Cafe susrete u gradovima diljem svijeta, naš sarajevski i BiH Blog Cafe event je pokrenut s ciljem ovozemaljskog druženja blogera i drugih internet entuzijasta među kojima se često nađu social network manageri, komunikolozi i novinari.

Blog Cafe će se održati u 28.07.2011. u 19.00h u prvom social network Cafeu u BiH – Ka5aN Cafeu u Sarajevu. Pored druženja Blog Cafe Sarajevo želi spojiti proaktivne ljude sa novim i neobičnim idejama koje u modernom vremenu običnom čovjeku donose novac.
Kreatori www.bhblog.net su proaktivni i mladi ljudi koji na web stranici www.bhblog.net redovno održavaju i ažuriraju prosjek BiH blogosfere i njenih učesnika. Na www.bhblog.net su predstavljeni i najbolji BiH blogeri i njihovi web blogovi na jednom mjestu.

Ocjena svakog pojedinačnog bloga odraz je javnosti i popularnosti na najvećim svjetskim internet pretraživača poput Google.ba.
Internet aktivisti i kreatori www.bhblog.net su u želji da obilježe i prvi rođendan bhBloga odlučili i dodijeliti bhBlog nagrade kao poseban vid prepoznavanja blogova i blogera koji su svojim djelovanjem i zalaganjem ostavili traga u BiH blogosferi.


Organizatori se nadaju toplom ljetnom danu bez kiše kako bi gosti Ka5aN Cafea mogli sjediti u bašti i uživati u korištenju besplatne Wi Fi konekcije. Kako su članovi Blog Cafe Sarajevo kontinuirano on line prisutni na stolovima Ka5aN Cafea će se moći vidjeti i najnoviji gadgeti poput iPhone-a, iPad-a, Pad-a ali i cijela plejade laptop uređaja.

Jedan okmentar

  1. CopyPaste 28 Jula, 2011

Ostavite komentar