Ka5aN Cafe bio domaćin prezentacije Mozilla Firefox 4 web pretraživača


– Ka5aN Cafe ujedno i prvi social network cafe u BiH bio je ponosni domaćin prezentacije novog Mozilla Firefox 4 web pretraživača. Zahvaljujući bh. programerima i aktivnim internet aktivistima, na računarima internet korisnika u BiH je sve češće prisutan Mozilla Firefox 4 web pretraživač. Kako su u Ka5aN Cafeu predstavili članovi Mozilla comunity-a i njihov predstavnik Kerim Kalamujić, korisnici ovog web pretraživača će moći koristiti i instalirati program na BiH jezicima što je dodatna pogodnost za PC i Mac korisnike u BiH.

Nakon uspješne prezentacije, članovi Mozilla comunity-a su svim prisutnima dijelili Mozilla Firefox znojnice, bedževe, naljepnice, keychainove te posebne naljepnice prilagođene za laptope. Ka5aN Cafe tim je osvojio Mozilla Firefox 4 poster koji će biti istaknut na posebnom mjestu u social networking cafeu Ka5aN.

Članovi Mozilla Firefox comunitya i Ka5aN Cafe tima pozivaju sve zainteresovane u prostor Ka5aN Cafea u kojem ljubitelji Mozilla Firefox 4 web pretraživača, mogu preuzeti bedž, naljepnicu ili keychain sa logom Mozilla Firefox 4.

 

Jedan okmentar

  1. Damy 10 Maja, 2011

Ostavite komentar