Zrna Starbucks kafe konačno u Sarajevu

Prostor Ka5aN Cafea je tokom vikenda ispunio opojni miris Starbucks kafe, koju su iz daleke Amerike donijeli dragi prijatelji i gosti. Ovo je bila ujedno i prva neofocijelna degustacija Starbucks kafe u BiH. Reakcije degustatora su bile različite, od pohvale oštrog okusa do kritike američke filter kafe čiji okus Bosancima i Hercegovcima nije uobičajen. Interesantna je bila i reakcija Twitter i Facebook zajednice te   bloggera koji su koristeći društvene mreže izrazili želju za dolaskom u Ka5aN Cafe u kojem su i degustirali Starbucks kafu.

„Zrna Starbucks kafe u vrećici su mirisala zaista opojno, morala sam degustirati tu kafu i kombinovati okus sa mlijekom, šlagom i kakao prahom kako bih za sebe pronašla najbolji okus. Iskreno, najviše mi se dopala Starbucks kafa sa šlagom koja je imala jak ukus, usitinu različit od kafe koju možemo svakodnevno popiti u kafeima širom Sarajeva“ – kaže Lamija Bulgurdžić članica Ka5aN Cafe cluba.

Kako se radilo o neoficijelnoj degustaciji Starbucks kafe u Ka5aN Cafeu, male količine kafe su dostupne gostima. Na sreću vrećica još nije potrošena pa djelatnici Ka5aN Cafe Cluba pozivaju sve zainteresirane ljubitelje čarobnog napitka – kafe na neoficijelnu degustaciju koja će trajati sve do isteka zaliha u prvom social network cafeu Ka5aN smještenom u sarajevskom naselju Ciglane u ulici Husrefa Redžića 3. Sjetimo se kako kažu „You & Starbucks it s bigger than coffee“

 

Jedan okmentar

  1. Damira 11 Maja, 2011

Ostavite komentar